Hvorfor WP24

Vi tilbyr et produkt og en plattform vi står 100% inne for. Målet vårt er å få deg som langsiktig kunde og vi vil strekke oss langt i hverdagen for at du skal bli fornøyd. Vi bistår med alle type problemer og vi har både tid og lyst til å hjelpe deg - uansett om du er supernerd eller bestemor.

Du skal velge oss om du er opptatt av ytelse, god norsk support og oppetid. Vi kan ikke måle oss - på pris -  med One.com eller en rekke andre som leverer masseprodusert hosting basert på cPanel og som fyller serverne så tett de kan. Det er ikke vårt mål heller. Vi leverer oppfølging og ytelse på et annet nivå og fokuserer kun på WordPress - ikke på de 2000 andre komponentene som følger med i f.eks. cPanel.

Webspesialisten AS, som står bak WP24, har drevet med PHP og hosting i nesten 20 år. Først som enkeltmannsforetak, før vi i 2009 etablerte oss som AS. Det var da vi bygget vårt nå fullfinaniserte datasenter sentralt i Oslo. Unødvendig vil noen kanskje si, men for oss handler dette om både lidenskap, ytelse og kontroll. I tillegg ga dette norske arbeidsplasser og mer penger til oss som bor her - fremfor å støtte skyleverandører i utlandet.