Funksjoner

WordPress er verdens mest populære program for å publisere nettsider og blogger. Det er også trolig ett av de mest ressurskrevende programmene du kan kjøre. Derfor er det så viktig med en toppspesifisert SSD-server og optimalisert programvare i bakgrunnen. Det er særlig her vi kommer inn i bildet.

I tillegg har vi utviklet et kontrollpanel for å administrere hosting og bidra til at WordPress-opplevelsen blir enda smidigere og tryggere. Både for å yte best mulig support til deg som kunde, men også for at vi selv skal kunne god kontroll.

Alle våre kunder får egne, dedikerte PHP-prosesser (php-fpm) og kan forvente en meget god ytelse. Vi har strippet bort alt unødvendig programvare og kjører f.eks. ikke vanlig hosting som ellers kunne forstyrret ytelsen. Når du oppretter WordPress fra kontrollpanelet, kjøres denne direkte inn på en dedikert server hos oss, med den beste php-fpm-konfigurasjonen mulig.

Unikt WordPress-kontrollpanel

Opprett og få tilgang til ditt nye kontrollpanel med en gang!


Publiser WordPress på 1-2-3

Fra kontrollpanelet blir det opprettet en optimalisert versjon av WordPress, nøkkelferdig med egen tilgang til phpMyAdmin.

PHP8 / MariaDB

Vi kjører det nyeste av PHP og databasemotor, som er nøye testet i vårt eget utviklingsmiljø. Hver konto får egen PHP8-fpm konfigurasjon.

Full kontroll

Du installerer WordPress med et klikk fra ditt kontrollpanel og så mange som du har betalt for. Passer bra for byråer og andre med flere WordPress.

Overlegen ytelse

Vi har satt opp dedikerte servere med egen PHP-motor backend, med egen konfigurasjon for hver enkelt kunde for best mulig ytelse.

Gratis SSL-sertifikat

Alle nettstedene blir lagt inn med gratis SSL-sertifikat fra Lets Encrypt. Pek ditt domene til oss og du vil ha en fungerende hjemmeside straks.

Rask WordPress

Siden din løsning ligger i Norge, så får du lynraske sider uten kompromisser. Løsningen kan skaleres opp uendelig for å møte økt trafikk.

Sårbarhetscanning

Vi har egne brannmurer og scanning av området ditt. På den måten kan vi oppdage de fleste forsøk på inntrengning og kan blokkere ut besøk.

Patching / oppgradering

Vi oppgraderer WordPress og plugins automatisk basert på dine innstillinger for hvert nettsted. Alt styres fra ditt kontrollpanel.

Overvåkning

Ved treg lasting av hvert enkelt WordPress-installasjon varsles vår vaktsentral automatisk og vi påstarter feilsøk umiddelbart.

Backup

Vi kjører mange backuper, men i tillegg har du tilgang til manuell backup og restore-funksjonalitet via vårt kontrollpanel.

Masse minne

Som standard inkluderer vi mye mer minne enn du noensinne ville fått på et vanlig webhotell. Dette kommer godt med.

Gratis flyttehjelp

Vi flytter deg gratis til vår server og bistår deg med alle tekniske og ikke-tekniske spørsmål som vi har kompetanse på.

Loggviser

Gjør feilsøking raskt og enkelt når du får blank side i WordPress ved å bruke vår loggviser, normalt ikke så lett tilgjengelig.

IP og passordbeskyttelse

Kontrollpanelet vårt lar deg enkelt sette opp IP og/eller passord på din WordPress admin-mappe eller på hele nettstedet.

Plugins-verktøy

Oversikt over alle plugins installert, med mulighet både for å oppgradere og fysisk flytte plugins-mapper i forbindelse med feil.

Kloning av WordPress

Lager automatisk kopi av aktivt WordPress-nettsted og kjør dette over på utviklingsområdet for utvikling og testing.

Gjenoppretting

Få tilbake WordPress slik det så ut for en time siden - eller 48 for den sakens skyld. Eller bare gjenopprett til ditt utvikling.

Statistikk

Besøksstatistikk lett tilgjengelig fra vårt kontrollpanel. Inkl. oversikt over innloggingsforsøk.

Bestill WooCommerce Hosting

Få øyeblikkelig tilgang til WooCommerce