WooCommerce Hosting

Vi tilbyr WooCommerce med den beste hastigheten mulig. Hosting-plattformen vår er spesialutviklet kun for formålet og vi fokuserer daglig på å forbedre vår funksjonalitet i vårt egenutviklede kontrollpanel for WooCommerce og WordPress.

WooCommerce er laget på topp av WordPress og derfor kommer vår ekspertise på drift av WordPress godt med. Fra kontrollpanelet kan du oppgradere moduler, få statistikk og oppgradere moduler enkelt og greit.


Funksjonalitet Hosting Start Hosting Bedrift Hosting Enterprise
Pris 245,- pr mnd 550,- pr mnd 950,- pr mnd
Minne 64 MB 256 MB 512 MB
SSD-lagring
10 GB 10 GB 30 GB
Døgnovervåkning

Dedikert PHP-FPM
24/7 Support og drift
490 pr time


Hosting Bedrift

Dette er vår anbefalte pakke, da den inneholder hands-on support på WooCommerce. Det vil si, har du et problem når som helst på døgnet, så logger vi inn og prøver fikse. Har du for eksempel Startpakken, så vil dette koste 490,- per time og ordnes etter avtale.

Hosting Enterprise

Her er det inkludert 3 WordPress/WooCommerce-nettsteder som du oppretter med et klikk fra kontrollpanelet. Du får også mer minne på ditt webhotell.

Kontrollpanelet vårt

Lar deg installere WordPress og WooCommerce med et par klikk. Du kan når som helst bytte domene og kjøre opp kloner av eksisterende nettbutikker. Videre kan du gjenopprette og ta backup når som helst. Kontrollpanelet er utviket av oss selv, da vi ikke fant noen paneler som ikke stjal ytelse.


Bestill WooCommerce Hosting

Få øyeblikkelig tilgang til WooCommerce