Driftsavtale WordPress

Vi tilbyr inkludert driftsavtale på alle våre løsninger, untatt Start-pakken. Det betyr at vi hjelper ubegrenset ved alle type problemer som vi har kompetanse på. Det kan være krasj i WordPress på grunn av plugins eller andre årsaker. Les gjerne også vår bruksavtale.


Automatisk overvåkning

Vi setter opp en PRTG-sensor fra Paessler som måler lasttiden på din(e) nettsider og hvis denne går kraftig opp eller ikke svarer, så vil det gå en automatisk alarm direkte til vår vaktsentral. Vi vil straks påbegynne feilsøking og forsøke løse feilen ved å se på våre avanserte logger. Iblant kan det være plugins som forsinker og da vil vi kunne se tydelig trend på dette.


Oppetidsgaranti

De fleste av våre kunder har nettsider som bør være oppe 24/7, inkludert i helger og natt. Derfor har vi sikret oss så godt som mulig og vi garanterer en oppetid på 100%. Vi kan selvsagt feile, men da får du hele månedens beløp refundert som plaster på såret. Vår vakttelefon er alltid åpen (gjelder alle pakker untatt Start).


Backup og datasikkerhet

Vi kjører revisjonsbasert backup via komersielle backupprogram med disaster-backup til eksternt datasenter. I tillegg kjører vi vår egenutviklede backup som tar backup av både filer og database hver for seg. Dette kommer i tillegg til de manuelle backupene du måtte kjøre på din egen konto - fra kontrollpanelet. Du er med andre ord langt mer sikret med WordPress hos oss enn på vanlige webhotell eller på egen server.


Hosting og datalagring i Norge

Vi kjører utelukkende norsk hosting i våre egne datasentre. Dette sikrer en overlegen WordPress-ytelse i forhold til Amazon AWS rettet mot norske kunder - rett og slett fordi det er kortere vei fra vårt datasenter i Oslo til de fleste norske besøkende. I tillegg får du noen ekstra fordeler knyttet til å bidra til norske arbeidsplasser og ha en lokal, norsk partner.


Hjelp til det meste

Vi har mye erfaring med WordPress og kan tilbyr hjelp med det meste og gi råd. Er det noe du sitter fast med, så hjelper vi så gjerne.


Unikt WordPress-kontrollpanel

Opprett og få tilgang til ditt nye kontrollpanel med en gang!